PAINTBALL Žilina fórum o športe paintball
|
|
 |
|
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
Autor |
Správa |
Godless
Založený: 13 október 2009 Príspevky: 1 Bydlisko: Veselé, PN
|
|
Návrat hore |
|
 |
Peter
Založený: 12 október 2008 Príspevky: 7 Bydlisko: Žilina
|
Zaslal: Ne január 31, 2010 12:05 am Predmet: |
|
|
Ja pouzivam tubusovy konkretne tento http://www.paintballshop.cz/zbozi/5009-red-dot-scope-pbs-30mm-3-8-mount ale na sirsiu listu (20mm) a som s nim spokojny. Kamos ma ten tvoj tubusovy s prepinanim osnovy a osobne si myslim ze je to zbytocnost, aj ked, priznam sa, povodne som po nom tiez tuzil, ale nakoniec som kupil iny a nemenil by som ho.. Co sa tyka svetelnosti resp. viditelnosti na dennom svetle,ja to mavam na 11tke (naplno) a ked su dobre bat. tak je to vidno aj za slnecneho dna.Jedenast poloh je zbytocnost vyuzil som zatial 2 Ked je uplna tma tak to treba stiahnut na taku 3ku...co sa tyka otvoreneho kolim., nemal som moznost sa cez neho pozerat, ale povedal by som, ze to bude to iste. Inac neviem aku ma vyhodu otvoreny vs tubus,(okrem subjektivnej krasy) ale myslim si, ze otvoreny je v kazdom smere nachylnejsi na rozbitie...tubusovy sice priamy zasah na optiku tiez nevydrzi, ale riesim to tak, (najmä v budovach) ze si ho zakryjem krytkou a pozeram sa ako cez nepriehladovy (alebo sa da zakryt hrubsim sklom/plexisklom a je normalne pouzitelny). |
|
Návrat hore |
|
 |
|
|
|
|
|
 |
|
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra. Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre. Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete hlasovať v tomto fóre.
|
|