PAINTBALL Žilina
fórum o športe paintball

FAQ   Hľadať   Zoznam užívateľov   Užívateľské skupiny   Registrácia 
 Nastavenia   Súkromné správy   Prihlásenie 

Fórum

Pridať novú tému   Zaslať odpoveď    Obsah fóra PAINTBALL Žilina -> Návrhy návštevníkov.
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
Immo/Marek

Založený: 11 október 2009

PríspevokZaslal: Ne október 11, 2009 1:57 pm    Predmet: Fórum Odpovedať s citátom

Dobrý,
Som rád že ste tu vytvorili takéto skvelé fórum, len by ho chcelo zaplniť, každý paintballoví hráč sa potrebuje poradiť a nie vždy v jeho okolí je niekto kto by mohol, ja sám vždy hľadám odpovede na iných fórach a vždy sa nájdu ochotný ľudia čo mi poradia. Sám sa budem snažiť poradiť z mojich skúseností Smile
Veľa šťastia, nech to fórum stojí za to Smile
anonymusko123

Založený: 22 november 2012

PríspevokZaslal: Št november 22, 2012 9:16 am    Predmet: Plagiát Odpovedať s citátom

Pozerám na Vašu stránku a nedá mi to tu nenapísať. V USA v meste Santa Clara je veľmi dobrý paintball, ktorý má aj zaujímavú internetovú stránku...Ako tak ale pozerám na Vašu stránku tak je veľmi podobná tej zo Santy Clary... je to HANBA a ZLODEJINA preberať nápady niekoho iného!!!

http://www.paintballusa.org/
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
admin
Site Admin

Založený: 08 september 2008

PríspevokZaslal: Ut apríl 30, 2013 9:52 am    Predmet: Re: Plagiát Odpovedať s citátom

anonymusko123 napísal:
Pozerám na Vašu stránku a nedá mi to tu nenapísať. V USA v meste Santa Clara je veľmi dobrý paintball, ktorý má aj zaujímavú internetovú stránku...Ako tak ale pozerám na Vašu stránku tak je veľmi podobná tej zo Santy Clary... je to HANBA a ZLODEJINA preberať nápady niekoho iného!!!

http://www.paintballusa.org/

Stránky boli vytvárané z volne dostupnej šablóny. Nejde teda o plagiát, ale o náhodu. Jednoducho sme obaja použili rovnakú šablónu.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky
Pridať novú tému   Zaslať odpoveď    Obsah fóra PAINTBALL Žilina -> Návrhy návštevníkov. Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Prejdi na: